Categorii
Politica Uncategorized

Alegerile europarlamentare la Onești și Târgu Ocna

ale e a.jpg

După ce încă de la primele ore ale dimineții s-a înregistrat  un număr mare de alegători la mai multe secții de votare din municipiul Onești (la cele de la Școala Gimnazială Nr. 1 și la Liceul Sportiv ”Nadia Comăneci” cei care  și-au exercitat votul pentru alegerile europarlamentare au  stat la rând mai multe minute), rezultatele au reușit să fie ”surpriza” acestui eveniment. Astfel, la Onești (unde nu s-a încheiat numărarea voturilor, rezultatele fiind parțiale) Partidul Social Democrat (PSD) a fost votat de 4 471 alegători (24.52 la sută), Alianța USR – PLUS a avut 4 444 voturi (24.37 la sută) iar Partidul Național Liberal a fost votat de un număr de 3 408  alegători (în jur de 21 la sută).

De menționat este faptul că numărul  oneștenilor  care au venit la secțiile de votare a fost peste 16 000.

La Târgu Ocna rezultatele la alegerile europarlamentare au fost:

PNL  – 1324 voturi (25.2 la sută)

ALIANȚA 2020 USR PLUS – 1218 voturi (23.18 la sută)

PSD – 1109 voturi (21.11 la sută)

PRO ROMÂNIA  – 449 voturi (8.55 la sută)

PMP – 345 voturi (6.57 la sută)

ALDE  – 261 voturi(4.97 la sută)

Este de remarcat faptul că la Târgu Ocna au votat, pe liste suplimentare –  și un mare număr de turiști aflați în această stațiune.

Cum aceste alegeri aduc ”un miracol” înscriindu-se ca alegerile  cel mai clar vot  ANTI – PSD iată câteva opinii și comentarii (din lumea largă), a alegătorilor:

 

#Sunt din Bacau, dar locuiesc in Anglia. Am stat peste 7 ore la coada sa votez in Londra. Nu imi mai simt picioarele azi… Romania nu merita sacrificiul nostru.

 

#Eu am stat de la ora 08.00 până la 11 la coadă in Antwerpen dar toți care eram acolo ne-a împins spiritul civic si gândul că împreună putem totuși schimba cumva cârma acestei țări ocupate de niște conducători lași, nemernici dornici de putere si dorințe meschine…

 

# Numai pensionarii au votat cu PSD ciuma roșie ..vezi Doamne că le.au pus 10 lei la pensie RUSINE

 

# Totusi desi incet, dragii mei compatrioti, s au trezit. Mai putin aservitii, pesedeilor si colegii mei intr ale pensiei.Nu i inteleg, nu inteleg considerentele in care pensionarii persevereaza in a se lasa mintiti si manipulati, unii din ei fiind in stare chiar sa i apere pe pesedei, pana n panzele albe…frizand aberant cu realitatea concreta…Dar noroc cu cei mici, cu cei ce voteaza acum pentru prima data, cu cei plecati in lume, acestia, cu mintea la ei, au facut diferenta.Oameni, umblati, educati , in alt stil.Asadar, felicitari dragilor, celor adica, au deschis ochiii si vor sa si decida viitorul.

 

# Bacăul nu mai este pomenit in nici un fel, nici la rubrica rău măcar. Toate televiziunile ocolesc sa rostească numele și nici nu e de mirare la cât de distrus a ajuns sa fie orașul. Este revoltător! Pana atunci populația voteaza cu spor PSD!

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s