Categorii
Politica Uncategorized

Instanța lasă Oneștiul fără viceprimar. Laura Abageru a fost condamnata pentru că ar fi primit mită… trei cutii cu bomboane

abager a.jpg

7 răspunsuri la “Instanța lasă Oneștiul fără viceprimar. Laura Abageru a fost condamnata pentru că ar fi primit mită… trei cutii cu bomboane”

Petre Vrinceanu: Ăștia de la justiție se comporta ca milițienii de la circulație când apare unul cu o mașină mai modestă sar pe el scot pistoalele îl urmăresc, când e unul cu mertanul baga capul în nisip ca strutul ,se încheie la siret ,se fac ca nu l vad ,asa si acum când unul fura 100 de euro pe el ,cei ce fura milioane nu i vede nimeni ,halal!

Apreciază

Rodica Dumitru Raspopa: Am avut o experienta ca medic :Un batrin mi -a adus mere si o slanina.Impresionata de virsta si conditia lui sociala am refuzat,pligind mi -a spus am vrut sa va ofer ceva atit am putut nu ma jigniti! Nu am pretins nimic nimanui dar am inteles ca daca ofer din inima ma simt eu bine.Mi a duc aminte de cel mai iubit doctor Distinsul Dr Galoti primea orice nu ducea acasa dar facea ca omul sa se simta bine!.Cind unii fura o tara si pleaca la Consiliul Europei condamni un om ca a luat o cutie cu bomboane!????

Apreciază

Maria Petronela Dumachi: Eu am avut baiatul bolnav si am fost trimis a la spital la Iasi, a trebuit sa fac imprumut in banca sa dau doamnei doctor prof spaga ,altfel nu se uita la copil ,dupa c’è a desfacut plicul a inceput sa imi puna intrebari

Apreciază

Lasă un comentariu