Categorii
Politica Uncategorized

”Forța USR!” – Florentin Iftime va reprezenta Oneștiul la București, la Congresul Național al Uniunii Salvați România!

flor 3.jpg

Sâmbătă 6 iulie, la  Bacău, la sediul SIF Moldova, a avut loc  Conferința Filialei județene  a Uniunii Salvați România (abreviat USR, partid politic parlamentar, a treia forță politică a țării – fapt certificat și  de alegerile europarlamentare din 26 mai). La acest eveniment au fost aleși prin vot  cei 11  delegați care vor reprezenta județul Bacău la cel de-al IV-lea Congres al USR, ce se va desfășura la București la 13 iulie. În cursa pentru obținerea unuia  din cele 11  locuri  din cei 109 delegați din toate localitățile  băcăuane s-au înscris  un număr de 26 candidați, fiind necesare două tururi de scrutin  pentru alegerea reprezentanților  județului Bacău la  congresul care va avea loc la sala Teatrului Național București.

 La Conferința Filialei județene Bacău a USR municipiul Onești a fost prezent cu o delegație formată  din membrii Ionică Ovidiu Bratu, Nicolae Enache, Adrian Luigi  Ghidiu,  Maria Violeta Hîrjabu, Florentin Iftime și Cătălin Zdrobiș. Din delegația  Filialei Onești a USR  a candidat pentru a se număra printre cei 11 reprezentanți ai județului Bacău ce vor participa la Congresul național al USR Florentin Iftime (în foto).  În urma votului  el a reușit să se înscrie  între acești reprezentanți  alături de  Teodor Lazăr, Lucian Daniel Stanciu Viziteu (ambii din Bacău), de Andreea Negru (din localitatea Nicolae Bălcescu), de Viorel Tamba (din Comănești), de Cristian Barna din Târgu Ocna, Din județul Bacău vor mai fi prezenți la București la acest congres Sebastian Hriban, Sebastian Cernic , Laurențiu Boca (toți din Bacău), Claudiu Iftime (din Buhoci) și Cristi Albu din Asău. Odată cu alegerea acestor delegați au fost aleși supleanți Liviu Rusu,Ștefan Mototolea, Iulian Popa, Andrei Tosca, Irinel Tudor (toți din Bacău), Cristian Solomon (din Târgu Ocna), Ionel Codru (din Comănești) și Ionuț Curelariu din Asău.

flor 1.jpg

  Florentin Iftime,  ce este director zonal  la ”Transilvania  Broker”, unde desfășoară o activitate de succes pe valea Trotușului, ne-a declarat:”Am participat la Conferința  USR Bacău, ca delegat din partea Organizatiei USR Onești. Am candidat pentru cele 11 locuri de delegați ai Filialei Județene USR Bacău la Congresul USR din 13 iulie și am obtinut votul de incredere. Mulțumesc tuturor colegilor și sper să reprezentăm cu cinste interesele tuturor cetățenilor județului Bacău la Congresul național al USR, eveniment care va reuni un număr de 500 de delegați. La București, la acest congres  va fi ales candidatul USR la alegerile  prezidențiale și se vor adopta o serie de modificări  la Statutul  acestui partid”.

 Vestea că Florentin Iftime (cunoscut în zonă pentru mai multe campanii sub imboldul ”Implică-te indiferența nu este o soluție!”, acestea fiind  desfășurate în cadrul Asociației ”Împreună pentru viitor – Bacău”),  va  reprezenta municipiul Onești și va participa la Congresul național al USR, a adus o undă de optimism în rândul oneștenilor. Astfel, pe rețelele de socializare ”au devenit virale” urările de mult – succes și de mari realizări, adresate lui  Florentin Iftime, acestea fiind urmate de  cuvintele ”așteptăm faptele!” Menționăm  că  Florentin Iftime (ce la începutul lunii iunie a acestui an a împlinit frumoasa vârstă de 40 ani), a fost ”sufletul” campaniilor prin care  a ajutat la construcția ”de la zero” a  două case de locuit pentru familii  nevoiașe, acest fapt fiind remarcat și de Televiziunea Română, în emisiunea ”Destine  ca-n filme” (difuzată de TVR 2, în ziua de 27  octombrie 2018).       Amprenta de Onești

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s