Categorii
Cultura Uncategorized

Concert de muzică clasică la Foișorul Parcului Municipal Onești

fois a.jpg

Iubitorii muzicii simfonice din municipiul Onești și din împrejurimi au un motiv real de bucurie. După cum a declarat Ionuț Tenie, directorul Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” din municipiu, pentru a diversifica modalitățile de educație muzicală a publicului oneștean și pentru a oferi un divertisment de calitate unui segment cât mai larg de populație s-a propus un proiect ce presupune susținerea unor concerte de muzică clasică în aer liber.

Sub genericul „Recitalurile verii 2019”, aceste concerte vor avea loc în diverse locații mult frecventate de oneșteni, cum ar fi Parcul Municipal, Centrul de Tineret, Esplanada bibliotecii, Esplanada Casei de Cultură, zone ale celor două mari bulevarde oneștene. Recitalurile vor fi susținute de un cvartet de muzică de cameră și café -concert format din interpreți profesioniști ai Orchestrei Simfonice „Mihail Jora” din Bacău. Repertoriul, deosebit de divers, va include piese de mare popularitate din opera unor importanți compozitori de muzică clasică sau modernă, astfel încât să mulțumească mai multe categorii de ascultători”.

Primul concert în aer liber al stagiunii „Recitalurile verii” va avea loc azi (vineri 12 iulie), fiind susținut de Cvartetul „Remember”, de la ora 18.00, la Foișorul din Parcul Municipal Onești. În programul acestui concert în premieră pentru oneșteni se află mai multe bijuterii muzicale din creația unor mari compozitori.

PARC ON A.jpg

Fiind mereu prezentă ”în miezul evenimentelor” AMPRENTA DE ONEȘTI  se menține în ”topul ” accesării articolelor! Astfel, articolul ”Instanța lasă Oneștiul fără viceprimar” a fost accesat de 1687 cititori, fiind preluat și de alte site-uri din zona Oneștiului, unde a avut  alte sute de accesări.

  După numeroasele accesări ale  reportajului ”Pe drumul împlinirilor”, un alt articol ”a urcat în top!”: pe lângă sutele de  vizualizări  de pe site-ul  AMPRENTA DE ONEȘTI  articolul ”Forța USL” a strâns  mii de accesări pe rețeaua de  socializare Facebook.

  Toate  acestea sunt  un  semn pozitiv al impactului  deosebit al articolelor de pe  site-ul AMPRENTA DE ONEȘTI.

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s