Categorii
Diverse

Călătorie la Windsor

ada s b.jpg Windsor – acest oraș al Canadei, recunosc, nu mă inspiră prea mult în ideea de a explora și a găsi locuri și lucruri noi, așa că acest fapt este scuza mea de a nu scrie mai mult, mai des sau mai devreme de aici… Dar am găsit totuși ceva ce ați vedea când sunteți aici. Cea mai populară zonă  a orașului este cea a râului Detroit, unde de- a lungul râului sunt amenajate parcuri cu diverse teme. Poți să le vizitezi folosind bicicleta, deoarece parcurile au amenajete piste pentru acest tip de activitate, să mergi pur și simplu sau să conduci de la un parc la altul.

Unul dintre parcuri este Parcul de Sculpturi numit “Odette” care este localizat în apropierea podului Ambassador ce face legătura intre orasul Windsor, Canada și Detroit, USA. Parcul este deschis tot timpul anului și reprezintă  ”casa sculpturilor contemporane”. Dacă ești interesat de orice tip de artă e indicat să-l vizitezi! Acest reportaj  este despre fotografie  și frumusețea din natură. După ce primăvara  e anotimpul în care natura ”revine la viață”, totul redevine verde, copacii și florile înfloresc, păsările  ciripesc și soarele  este tot mai prezent sau plouă destul de mult.

Nu am un anotimp preferat deoarece toate au farmecul lor și să surprind acest lucru într-o fotografie  bună, acesta este unul din lucrurile pe care le fac cu plăcere. Acesta este un mod de relaxare și fotografiile , în general, pentru mine reprezintă  mult pentru mine,. Ele sunt o poveste, o imortalizare a lucrurilor, momentelor, persoanelor, clădirilor, etc, în timp și spațiu. Cred că o fotografie arată  modul prin care noi / eu vedem / văd lucrurile din jurul nostru și este o modalitate prin care alegem  să o arătăm. O fotografie nu trebuie  să fie perfectă pentru ceilalți, trebuie să fie perfectă pentru tine!

Bucurați-vă de o ”galerie” din Windsor, prin aceste fotografii!

P.S. Parcul are o sculptură a unei familii de elefanți numită ” Tembo”, care primește anual o baie de la cetățeni, în special de la copii …   Ada Simion

ada s a.jpgada s e.jpgada s d.jpgada s c.jpgada s g.jpgada s fan.jpg

FOTO – REPORTAJ  TRANSMIS  PRIN  REȚEAUA   INTERNAȚIONALĂ WORDPRESSCOMREADER,  CU CARE  COLABOREAZĂ SITE-UL AMPRENTA DE ONEȘTI!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s