Categorii
Sport Uncategorized

Liga a IV a Seria Valea Trotușului, ”minut cu minut”

viitorul c a.jpg

Așa cum  a promis în urmă cu două săptămâni (la împlinirea a 200 de articole apărute) AMPRENTA  DE ONEȘTI  vine cu o noutate – prezentarea, etapă cu etapă, a rezultatelor  înregistrate de echipele care activează în Liga a IV a, Seria Valea Trotușului.

În meciurile din etapa a  IV a, care au avut loc în zilele de  14 și 15 septembrie trei echipe (Viitorul Curița, Voința Oituz și CSM Moinești), au fost în vervă mare de a marca  multe goluri și … au reușit! Un meci foarte dârz disputat în care ambele echipe ”au ținut la rezultat” a avut loc la  Măgirești iar Uzu Dărmănești  a fost învinsă pe teren propriu. Iată rezultatele  înregistrate: CSM Moinești – Măgura Cașin  6 – 0; Viitorul Curița – C S Dofteana 11 – 0; Voința Oituz – Viitorul Urechești  8 – 1;A S Căiuți – Bradul Mănăstirea Cașin 3 – 0; Vulturul Măgirești – Gloria Zemeș  3 – 3: Uzu Dărmănești – A S Bârsănești  2 – 3.

În meciul cu cele mai multe goluri înscrise (Viitorul Curița – C. S. Dofteana , încheiat cu 11 – 0), jucătorii de la Viitorul (în foto, după victoria de la Vaslui în Cupa României) au fost într-o  întrecere  spre poarta oaspeților.  Între marcatori evidențiem pe  jucătorii Gâză, Chiriac (care au dat câte mai multe goluri) precum și pe Lupu, Alin Mâșu, Sbârcea și Ștefanache.

Spre deosebire de etapa a IV a, în meciurile  din Liga a IV a (Seria Valea Trotușului), care s-au desfășurat în ziua de 22 septembrie echipele care au jucat în deplasare au obținut … aproape ”in corpore” victorii (doar Voința Oituz încheind la egalitate  în partida  disputată la Brătești). Au fost victorii categorice, ”derby-ul local” dintre Viitorul Urechești și A. S. Căiuți încheindu-se cu ”o victorie la mustață” a oaspeților. Iată rezultatele celei de-a IV a etape:  A. S. Bârsănești – Voința Oituz 1 – 1; Măgura Cașin – Uzu Dărmănești  1 – 5; C. S. Dofteana – CSM Moinești  0 – 3; Gloria Zemeș – Viitorul Curița 1 – 4; Bradul Mănăstirea Cașin – Vulturul Măgirești  1 – 6 și Viitorul Urechești – A. S. Căiuți 3 – 4.

Despre  partida de fotbal Gloria Zemeș – Viitorul Curița, dar și despre  abordarea meciurilor care vor urma,  Costică Ene, coordonatorul echipei ce este lider  în clasamentul Seriei Valea Trotușului ne-a declarat:”Întâlnirea din deplasare cu Gloria Zemeș a fost un meci  mai echilibrat, ceea ce am  dorit noi ca să jucăm. Un joc mai adevărat, cu o echipă – Gloria Zemeș, care a dat replică. Pentru meciurile viitoare  sperăm să  schimbăm formula de echipă, să dăm o șansă și jucătorilor de la Viitorul Curița care au jucat mai puțin.”

În clasament conduce Viitorul Curița cu 15 puncte, pe locul 2 –  nou promovata A. S.  Căiuți cu 12 puncte , pe locul 3 Voința Oituz 11 puncte iar pe locul 4 Gloria Zemeș cu 10 puncte.

Etapa viitoare (a 5-a) programează meciurile: Viitorul Curița – Bradul Mănăstirea Cașin, Uzu Dărmănești – C. S. Dofteana (aceste partide au loc  sâmbătă 28 octombrie, de la ora 17) și Voința Oituz – A. S. Căiuți,  Vulturul Măgirești – Viitorul Urechești, A. S. Bârsănești – Măgura Cașin. Aceste trei meciuri se vor disputa duminică 29 septembrie, de la ora 11. Meciul  CSM Moinești – Gloria Zemeș a fost amânat.       Ion Moraru 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s