Categorii
Politica Uncategorized

Ionuț Hozoi este noul viceprimar al municipiului Onești

hozoi  1.jpgLa     La ședința ordinară a Consiliului Local Onești, care a avut loc în ultima zi a lunii septembrie, prin votul aleșilor municipiului a fost desemnat cel care va îndeplini funcția de viceprimar pentru următoarele nouă luni (până la organizarea alegerilor locale din vara anului 2020). Acesta este Ionuț Hozoi (foto), membru ALDE, ce a fost propus în funcția de viceprimar al municipiului Onești de către colegul său de partid Ioan Gabriel Azoiței. Pentru această funcție consilierul local independent Gelu Panfil a propus pe liberalul Constantin Florian.

„Eu știu că aici sunt multe calcule politice, dar trebuie să ne gândim că pentru funcția de viceprimar al Oneștiului ne trebuie un om cu experiență”, a menționat Gelu Panfil odată cu propunerea specificată. Lăsând să se înțeleagă că este foarte ocupat tot timpul Constantin Florian (care este de 13 ani consilier local, el îndeplinind timp de trei ani funcția de viceprimar), a declinat această propunere și a declarat: „Este o mare onoare să fi viceprimar al municipiului Onești. Mi-ar fi plăcut să fi avut discuții pe această temă!”

La votarea viceprimarului municipiului Onești pentru ca Ionuț Hozoi să îndeplinească această funcție acesta a fost votat de un număr de 13 consilieri locali (de la PSD, PSRO și ALDE), în timp ce 6 voturi (ale consilierilor locali de la PNL) au fost nule.

„Este o misiune ce nu-i deloc ușoară să fii viceprimar al municipiului Onești. Această funcție a fost îndeplinită onorabil de Laura Abageru! Mi-ar plăcea ca viceprimarul să se ocupe de atribuțiile pe care le are, pentru că nu e ușor să administrezi un oraș! Mi-aș fi dorit un viceprimar cu experiență, trecând peste orgolii”, a menționat primarul Oneștiului Nicolae Gnatiuc, după alegerea noului viceprimar.
Ionuț Hozoi, noul viceprimar al municipiului Onești a fost validat în funcția de consilier local (pe lista ALDE) în vara acestui an, la sfârșitul lunii iulie, în locul rămas vacant după demisia Laurei Abageru din Consiliul Local.

Foto  UNU PE TROTUȘ

 

”PREȚUL PUTERII”

ilustr 1.jpg

 

Câteva  ”vorbe de duh” de avut în vedere  în viața politică

 

 ”Curajul înseamnă să înfrunţi opinia majorităţii în numele adevărului.

Fără o împărţire largă a valorilor morale şi a obligaţiilor, nici legea, nici guvernul democratic, nici chiar economia de piaţă nu vor funcţiona corect.

Speranţa nu înseamnă faptul că aştepţi ca totul să îţi mergă bine, ci faptul că faci ca totul să aibă un scop.

Tragedia omului modern nu este că el ştie din ce în ce mai puţin despre rostul vieţii sale, ci că acest lucru îl deranjează din ce în ce mai puţin.”

Václav Havel

Scriitor  și dramaturg  ceh, care a ocupat funcția de președinte al Cehoslovaciei, fiind și primul președinte al Cehiei. A trăit între  5 octombrie  1936  – 18 decembrie  2011.

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s