Categorii
Educatie si Invatamant Uncategorized

Un nou început la Centrul de Excelență Onești

Cu o tradiție de mai mulți ani de funcționare Centrul de Excelență Onești continuă  deosebita sa  activitate și în anul școlar 2019 – 2020 (pentru elevii claselor a III a și a IV a). Centrul funcționează în cadrul Școlii Gimnaziale ”Emil Racoviță” din municipiul Onești și își va deschide porțile la mijlocul lunii octombrie. Deocamdată elevii înscriși la Centrul de Excelență Onești se pregătesc pentru  a participa la testarea inițială, care va avea loc în ziua de 5 octombrie  2019.  Susținerea acestei probe de evaluare la Limba și literatura română sau la matematică are loc  în  intervalul  orar 9.00 – 10.30 la Școala Gimnazială ”Emil Racoviță” Onești.  Elevii care vor obține  punctaje cuprinse între  85 – 100 de puncte  vor participa gratuit  la activitățile  centrului în fiecare zi de vineri, între orele 15.00 – 17.00.

Centrul Județean de Excelență Bacău este coordonat de inspectorul pentru învățământ primar Ciotloș Măndița, iar la Onești de prof. înv. primar Andrei Simona-Elena, de la Școala Gimnazială “Emil Racoviță”.

Menționăm că Centrul de Excelență Onești  își desfășoară activitatea  prin dăruirea și perseverența cadrelor didactice din zonă.

centr exc on a.jpg

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s