Categorii
Politica Uncategorized

Ședință ordinară la Consiliul Local Onești

onesti c  l a.jpg

Consiliul Local Onești se întrunește în ședință ordinară luni, 14 octombrie, pe ordinea de zi fiind înscrise un număr de 10 proiecte de hotărâre. Printre acestea se află proiectele privind reorganizarea Comisiei pentru știință, protecție socială, învățământ, cultură, culte, tineret, sport, agrement, sănătate și conservarea monumentelor, organizarea și finanțarea unor activități cultural – artistice, trecerea din domeniul privat în domeniul public a unor imobile.

Cel mai important proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a acestei ședințe este cel privind aprobarea ajutorului pentru încălzirea locuințelor cu energie electrică în perioada sezonului rece (1 noiembrie 2019 – 31 martie 2020) familiilor și persoanelor singure din Onești. Un alt proiect deosebit aflat în dezbaterea consilierilor locali are în vedere aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti”, a Muzeului Municipal de Istorie și a Cinematografului ”Capitol”.

Pe ordinea de zi a acestei ședințe se mai află îndreptarea unei erori materiale din cuprinsul Hotărârii Consiliului Local privind aprobarea costului mediu lunar de întreținere pentru copiii ce frecventează creșa din strada George Călinescu precum și aprobarea dării în folosință gratuită Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 Comănești a unui spațiu situat în municipiul Onești, str. 8 Martie, nr. 22. De asemenea, vor fi analizate și probleme de interes local (diverse) ridicate de către consilierii locali oneșteni.          Ion Moraru

 

sf-cuvioasa a.jpg

 

LA  CEAS DE  MARE SĂRBĂTOARE  RELIGIOASĂ – CÂND  ESTE   CELEBRATĂ  SFÂNTA CUVIOASĂ PARASCHEVA -mai dăm un semn de străduință!  Sute de cititori  urmăresc cu plăcere și cu interes  articolele publicate  pe site-ul AMPRENTA DE  ONEȘTI! Peste  2900  numai în ultimele zile și putem anunța  cu o ascunsă satisfacție  că  Italy (Italia), United  Kingdom (Marea Britanie),  Germany (Germania), Spain (Spania),  Netherlands (Olanda) sunt țările  de unde – în număr mare – se accesează  articolele  de pe acest site! Probabil  că în străinătate sunt oneșteni  și în Jersey (o dependență a Coroanei Britanice  localizată lângă Coasta Normandiei), în Oman, în UGANDA, pentru că avem semnale că articolele din urbea trotușeană sunt urmărite  și din aceste țări, după cum ne bucură și accesările  de la  EUROPEAN  UNION (sediul de la Bruxelles al Uniunii Europene).

Aducem  sincere mulțumiri  grupurilor ONEȘTI SHARE (ce are peste 16 000 membri), VALEA TROTUȘULUI (grup creat în urmă cu 7 ani și care se apropie vertiginos de  30 000 membri) precum și altor  grupuri FACEBOOK din zona  municipiului Onești care  preia  articolele  de pe  site. În curând AMPRENTA DE ONEȘTI va veni cu o noutate prezentând  o rubrică nouă – ”Răsfoind  presa străină”! ȘI SPERĂM  SĂ  ADUCEM  VEȘTI  MAI  BUNE DIN  ZONA  VĂII  TROTUȘULUI!    Amprenta de Onești

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s