Categorii
Politica Uncategorized

Un program îndrăzneț și la obiect

 

elect a.jpg Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României, va fi prezent în Onești pe 15 octombrie, de la ora 15.30 la intrarea in Parcul Municipal, lângă Mall, pentru o întâlnire cu oneștenii.

 

Într-o postare  recentă  pe pagina sa de la rețeaua de socializare Facebook  candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României, Dan Barna a menționat: ”E timpul să vorbim despre soluții concrete, despre măsurile necesare pentru a ieși din cercul vicios al sărăciei și corupției.

Vă prezint 10 proiecte pentru România, 10 priorități pentru #DanBarnaPreședinte în următorii ani. Acestea au fost gândite și enunțate alături de Dacian Cioloş și împreună cu o echipă de specialiști din ambele partide.

E ușor să faci promisiuni. Adevărata provocare este să faci reformele necesare pentru a dezvolta țara și pentru a crește calitatea vieții tuturor Românilor.

Noi, atât USR cât și PLUS, am făcut multe promisiuni. Dar acele promisiuni au venit însoțite de zeci de propuneri concrete. Suntem pregătiți să punem în practică aceste proiecte și să punem bazele unei guvernări moderne și eficiente.

Mai jos puteți vedea programul meu pentru reforma statului:
01. Fără Penali în Funcții Publice
02. Bani mai mulți pentru Educație
03. O nouă lege a Sănătății
04. Management profesionist pentru finalizarea autostrăzilor
05. Economie fără birocrație
06. Pădurile, resursă strategică națională
07. Zero taxe pe sărăcie
08. O singură națiune, în țară și în Diaspora
09. Stabilitate pentru Apărare
10. Stop criminalității

Românii nu pleacă pentru că-și doresc o altă țară. Ei iși doresc un alt fel de stat. Putem să-l clădim aici? Categoric, da.”

În vizita de la Onești alături de Dan Barna vor fi și deputatul   USR  LUCIAN DANIEL STANCIU VIZITEU , presedintele  Organizației USR Onești Florentin IFTIME, Popa Iulian   (Secretar General al USR Bacău), președinții  organizațiilor  USR  din Tg. Ocna, Cristian Barna,  Comănești – Viorel Tamba și din Moinești –  Marcu Alexandru. Alături de  numeroși membri USR și PLUS din Onești  se  vor afla și  președinții  organizațiilor USR din comunele Bârsănești (Vlad Grigore), Berzunți (Panțîru Sorin Matei), Livezi (Daniel Coacă), Helegiu (Melinte Marian), Sascut (Ștefură Costel), Dofteana (Nelu Diaconu) și Gura Văii ( Cătălin Zdrobiș). Ei vor fi însoțiți de  vicepreședinții  acestor organizații  și de membri ai USR și PLUS.

După  întâlnirea cu oneștenii, de la intrarea în Parcul Municipal Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României se va deplasa la Târgu Ocna, Comănești și Moinești, pentru a se întâlni cu locuitorii acestor orașe.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s