Categorii
Politica Uncategorized

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României, în vizită pe valea Trotușului

barn b.jpg

Vizita din ziua de 15 octombrie, în campania electorală, a  candidatului Alianței USR PLUS  la Președinția României, Dan Barna  pe valea Trotușului se înscrie ca un lucru deosebit. Aceasta pentru faptul că Dan Barna este primul  candidat care vizitează Valea Trotușului făcând acest lucru înainte de a vizita mari orașe ale țării – Iași, Timișoara pentru aceste meleaguri.

În municipiul Onești Dan Barna a fost întâmpinat de  membri ai Alianței USR  PLUS, el fiind însoțit de  deputatul  băcăuan Lucian Daniel Stanciu Viziteu. Candidatul  Dan Barna la Președinția României s-a întâlnit cu oneștenii aflați pe b-dul Oituz și a  discutat  cu aceștia  probleme politice. ” E ușor să faci promisiuni. Adevărata provocare este să faci reformele necesare pentru a dezvolta țara și pentru a crește calitatea vieții tuturor  românilor. Prioritatea lui Dan Barna este readucerea românilor înapoi acasă iar pentru asta trebuie sa ne alegem cu atenție pe cei care ne vor conduce. Românii nu pleacă pentru că-și doresc o altă țară. Ei iși doresc un alt fel de stat. Putem să-l clădim aici, impreună!”, a declarat  Florentin Iftime,  președintele USR Onești  la finalul vizitei candidatului Alianței USR PLUS  la Președinția României, Dan Barna.

barn c.jpg

După vizita de la Onești Dan Barna s-a îndreptat spre orașul Târgu Ocna. După ce a stat aproape 40 de minute la trecerea  peste  râul Trotuș,   la  podul de peste acest râu efectuându-se lucrări de reabilitare și traficul rutier este îngreunat, candidatul Alianței USR PLUS  la Președinția României, Dan Barna a ajuns în orașul Târgu Ocna. Aici autocarul inscripționat Dan Barna  Președinte  s-a aflat chiar în centrul orașului, unde preț de câteva minute  a avut loc un dialog  fructuos. În fața târg-ocnenilor prezenți la această întâlnire Dan Barna a  menționat mai multe lucruri din discuția pe care a avut-o în cadrul consultărilor  de la Palatul Cotroceni cu președintele României, Klaus Iohannis chiar în dimineața zilei în care s-a aflat în vizită în județul Bacău. ”Am afirmat dorința noastră  ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin și am menționat și  care este miza cu  alegerile anticipate! Dacă nu vor fi acestea,  acum, în fața unui guvern instalat după moțiunea de cenzură, PSD-ul o să respingă totul!”, a   declarat Dan Barna la Târgu Ocna.

După alte minute în care a fost nevoit să aștepte în trafic  la ieșirea din orașul Târgu Ocna (unde  este deteriorată pe o parte o mare suprafață din  drumul național datorită unei alunecări de teren), Dan Barna a ajuns la Comănești.  Viorel Tamba, președintele Filialei Comănești a Uniunii Salvați România a notat  ce a găsit Dan Barna  în această localitate:” Oameni cu speranță, și cu așteptări! Vrem o altfel de clasă politică, cu ce începem? Răspunsul lui a fost rapid:  <<Cu noi, cu oameni noi în politică, oameni ce au făcut școala după comunism. Cu oameni tineri ce au învățat să gândească liber, fără constrângeri dictatoriale! >> Zecile de mii de români care au protestat până acum în București și în celelalte orașe ale țării au două deziderate principale. Un guvern mai bun și o clasă politică reformată,  <<curățată>> de corupții care au ținut țara pe loc – cu cât ei s-au îmbogățit, cu atât țara a rămas în urmă.  A venit momentul să vorbim despre lucruri concrete”.

Menționăm că în ziua vizitei sale pe meleagurile Văii Trotușului Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS  la Președinția României a susținut și o conferință de presă la Bacău, unde a menționat: ”Am avut un dialog bun cu cetățenii, în plină campanie electorală. Politica USR  se bazează pe dialogul cu oamenii iar județul Bacău este  un județ cu un spirit civic remarcabil”.  Amprenta de Onești

barn a.jpg

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s