Categorii
Politica Uncategorized

Liberalii oneșteni susțin candidatura lui Klaus Iohannis la Președinția României

1 lib camp e.jpg

Este în plină desfășurare campania electorală pentru alegerile prezidențiale, ce a debutat  oficial la 12 octombrie.  Miza acestor alegeri este desemnarea – după două tururi de scrutin- a președintelui României,  în cursa pentru acest mandat fiind înscriși 14 candidați.

Primul candidat  de pe buletinele de vot ale  primului tur al alegerilor prezidențiale (ce vor avea loc la 10 noiembrie) este  chiar președintele României, Klaus Iohannis. Susținut de către Partidul Național Liberal el își dorește  un al doilea mandat în această funcție.

Pentru a susține  candidatura sa la aceste alegeri membrii Organizației Onești a Partidului Național Liberal (condusă de  liderul acesteia, Constantin Lazăr)  desfășoară o intensă campanie  electorală. Cu dorință  de convingere, stând de vorbă  cu locuitorii, liberalii oneșteni, care s-au bucurat  și de prezența președintelui Organizației  Județene Bacău a PNL Ionel Palăr,  au fost și sunt  prezenți în această campanie pe bulevardele  municipiului Onești dar și în alte  locuri din Onești.

”Președintele Klaus Iohannis este speranța românilor pentru o țară normală! România trebuie să devină o ţară care știe să își protejeze patrimoniul, domeniile de excelenţă, care pune prioritate pe educaţie și sănătate, și un stat care contribuie, alături de partenerii săi, la menţinerea securităţii colective și la promovarea democraţiei și libertăţii. În 10 noiembrie, România își va începe parcursul normal și european, cu Klaus Iohannis președinte.”- este mesajul transmis de  liberalii oneșteni în preajma primului tur al alegerilor prezidențiale.

1 lib cam b.jpg

În această campanie  în care liberalii oneșteni au în echipă  alături de consilierii locali, de membri ai Partidului Național Liberal  și numeroși tineri, a fost evidențiat  un fapt deosebit:  Klaus Iohannis a făcut ca România să fie apreciată și respectată în Uniunea Europeană și a ținut România ancorată pe drumul european, în pofida atacurilor repetate ale liderilor PSD față de oficialii europeni. România normală este țara în care statul se află în slujba cetățeanului. O administrație modernă, în spirit european, înseamnă o administrație în slujba cetățeanului, în care profesioniști responsabili răspund nevoilor societății.

1 lib cam c.jpg

Menționăm că programul propus de preşedintele Klaus Iohannis românilor, ”Împreună pentru România normală”, are ca principale repere:

  • Statul în slujba cetățeanului – reconstruirea încrederii în instituții;
  • România legii – garantarea statului de drept;
  • România sustenabilă – promovarea educației, sănătății și a solidarităţii sociale;
  • România prosperă și predictibilă – consolidarea României antreprenoriale;
  • România competitivă – remedierea decalajelor prin strategii și politici inteligente;
  • România conectată – dezvoltarea infrastructurii și digitalizarea României;
  • România europeană – sporirea beneficiilor integrării europene;
  • România puternică – promovarea parteneriatelor durabile.

România trebuie să devină puternică, să fie un stat care are grijă de cetăţenii săi, prin mijloace legale și diplomatice, oriunde s-ar afla ei, o ţară care își apără valorile, interesele, simbolurile, dar și bunurile naţionale și resursele naturale.

1 lib cam a.jpg

PUBLICITATE  ELECTORALĂ  ÎN  AMPRENTA  DE ONEȘTI

 În  perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale AMPRENTA  DE  ONEȘTI  poate publica articole (informative – cu prezentarea activităților de campanie, portrete  politice, comunicate de  presă, advertoriale – de promovare electorală), pentru a veni în sprijinul  comunității  cu argumente  ce aduc în atenție  candidații  partidelor politice  ori  independenți.  Pot fi publicate  machete de promovare, afișe, materiale electorale ce se referă în mod direct la candidați, avându-se  în vedere  transparența  campaniei electorale.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s