Categorii
Evenimente Uncategorized

1 + 1 pentru prietenii culturii, la Onești

afis 13.jpg

  Azi, joi, 28 noiembrie 2019, ora 11, la Muzeul de Istorie din Onești va avea loc vernisajul unei expoziții de aparate foto și accesorii, fotografii alb negru și color, toate din colecția muzeului. Vă așteptăm ca împreună cu invitatul evenimentului, dr. Ștefan Neagu să aflăm împreună poveștile exponatelor.

 Ștefan Neagu: ”Vom povesti despre istoria fotografiei, de placa de bitum cu ulei de lavanda a lui Niepce, despre primul om fotografiat vreodată de Daguerre, despre primul autoportret realizat de Bayard, despre Talbot care a găsit solutia reproducerii mai multor imagini după același negativ, despre evoluția tehnicii fotografice de la expuneri de cateva minute la sutimi de secunda, despre ideea geniala alui Eastman, despre povești din spatele unor imagini emblematice și despre câte și mai câte!”

DUPĂ – AMIAZĂ  VĂ  AȘTEPTĂM LA ÎNCĂ UN EVENIMENT

afis 12 a.jpg

AZI, joi, 28 noiembrie 2019, ora 16, vă invităm în Galeria de Artă a Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” la vernisajul expoziției colective de pictură „Emoții din lumină”. Vor expune artiștii Mihaela Baci, Elena Dinga, Rolnad-Henrich Gotschik, dr. Teodor Sandu și Ioan Tripa. Vă așteptăm ca împreună cu moderatorul evenimentului, criticul de artă Iulian Bucur, să descoperim împreună „emoțiile” din lucrările de artă plastică pe care expozanții ni le oferă privirii.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s