Categorii
Diverse Uncategorized

Cu liniște pentru toată lumea

1 fel b.jpg

T         I         M       B       R      U                                          1

PENTRU A CITI  ÎNTREG  ARTICOLUL DAȚI CLICK PE TITLUL ACESTUIA!

”În data de 2 ianuarie anul curent a dispărut din Onești  o fată în vârstă de 29 ani, Georgiana S. bolnavă de schizofrenie paranoidă. Era o fată liniștită și numai la biserică o vedeam. Rog nu rămâneți indiferenți!”

Aceste rânduri ale unei oneștence  însoțite de fotografia celei  care era de negăsit, au stârnit neliniște  în sufletele multor locuitori ai municipiului Onești.  Ca  simplu argument al acestui fapt menționăm  că apelul disperat , postat pe o pagină de socializare a fost distribuit de peste 900 de ori! Oamenii s-au împacientat, au întrebat ”în stânga și în dreapta”, au căutat să afle unde este Georgiana mai ales că mama ei (cu care a locuit mereu), a murit în urmă cu  două luni.

Fata a fost găsită în stare de hipotermie și se află acum la Spitalul Municipal din Onești.”Georgiana nu este lăsată pe străzi, ea este în grija unei rude (un unchi ce se ocupă  de ea cât poate!) Să încercăm să o ajutăm!”, a postat aceeași  oneșteancă pe o pagină de socializare ”aprinzând scânteia” unui mesaj  pentru generozitatea semenilor din jur. Ea arată și  modul cum ar putea fi ajutată  această ființă orfană: ”Georgiana  momentan nu are un tutore legal, să stea cu ea non- stop, având în vedere afecțiunile pe care. Singura soluție  este aceea de a fi internată într-un centru specializat, pentru  a putea avea grijă de ea și a se evita  orice  fel de dispariție a ei!”.

Acest lucru ar aduce liniștea oamenilor precum și faptul că Georgiana ar fi în siguranță.

* La ”ultimul apel” a apărut un mesaj nou:” Țin să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns cu promptitudine apelului meu și că au crezut in mine… ”  Chiar dacă e  simplu și dacă mulți caută să vadă din diverse unghiuri  situația, important este  un lucru – faptul că oamenii nu rămân indiferenți la ceea ce se întâmplă în jur!  Amprenta  de Onești

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s