Categorii
Politica Uncategorized

Oneștenii vor plăti taxele și impozitele locale la valoarea celor de anul trecut

PENTRU A CITI  ÎNTREG  ARTICOLUL DAȚI CLICK PE TITLUL ACESTUIA! 

1 on a.jpg

  Consilierii locali ai municipiului Onești au stabilit taxele și impozitele locale pentru 2020. În expunerea de motive a acestui proiect de hotărâre primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc a menționat: „Trebuie să venim cu taxe și impozite din ce în ce mai mici dar și să vedem ceea ce avem de făcut în anul 2020. Pentru acest an mi-am propus să nu mărim taxele și impozitele locale, fie că este vorba de persoane fizice ori de persoane juridice”.

La acest proiect s-au adus și o serie de amendamente de către consilierii locali ai PNL, PSRo, dar și de la consilierului local social democrat Adrian Sergentu. După o consultare cu reprezentanții departamentelor de specialitate din Primăria municipiului Onești și cu edilul șef, au fost însușite de acesta într-o formă ușor modificată. Dar în final, proiectul a fost votat în unanimitate.

Anul 2020 va aduce aduce o nouă sursă de venit la bugetul local, prin amenajarea unei parcări pentru autocamioane în zona unde se ține târgul săptămânal (la ieșirea din Onești spre Bacău). Primăria Onești investește aici prin împrejmuirea acestei parcări, asigurarea iluminatului public, amenajarea unui grup social. În acest amplasament vor putea fi parcate 20 – 30 de autocamioane TIR, pentru care se va percepe taxă, a explicat primarul municipiului Onești.

2 sar on d.jpg

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s