Categorii
Politica Uncategorized

”Surpriză neașteptată” la Consiliul Local Onești – o nouă demisie!

 

  O nouă ”surpriză neașteptată” se înregistrează la Consiliul Local Onești. Deși în ultima lună Partidul Alianța Liberalilor  și Democraților (ALDE) a reușit să treacă de ”impasul”  în care se afla, prin validarea în funcția de consilieri locali a lui Ionuț Hozoi și Ioan Gabriel Azoiței (ce au luat locul Laurei Abageru și Mihaelei Geaboc Bădic), demisia din funcția de consilier local a doamnei Alina Herghelegiu ”pune pe jar” iar viața politică din municipiul  de pe Trotuș. Azi, marți 10 septembrie, prin primul punct al ședinței extraordinare a Consiliului Local Onești se face cunoscut faptul că Alina Herghelegiu (consilier local al Partidului Social – Democrat) și-a dat demisia din această funcție, mandatul său  devenind vacant. Demisia Alinei Herghelegiu survine în mod neașteptat astfel că asupra  declarării vacante a postului său se va pronunța Comisia Consiliului Local Onești pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și libertăților cetățenești. Menționăm că ”degringolada” de la Consiliul Local Onești continuă, de aproape două luni  municipiul neavând  viceprimar (după ce Laura Abageru și-a dat demisia din această funcție la începutul lunii iulie).

  Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de azi de la Consiliul Local Onești se află și dezbaterea proiectului de hotărâre privind finanțarea evenimentului Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice (sărbătorită în fiecare an la 1 octombrie). De asemenea, aleșii locali oneșteni vor dezbate și actualizarea unei anexe la Hotărârea Consiliului Local  190 / 2017 privind  stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici  și personalul contractual al instituțiilor / serviciilor publice din subordinea Consiliului Local. În finalul acestei ședințe se vor analiza probleme de interes local (diverse).      Amprenta de Onești

c l on d

În pragul  a 200 de articole postate de site-ul AMPRENTA DE ONEȘTI venim  cu un lucru nou  pentru acest site. AMPRENTA DE ONEȘTI  ARE MOTOR DE CĂUTARE, ASTFEL CĂ ARTICOLELE  PUBLICATE POT FI REGĂSITE MAI UȘOR, DUPĂ  NOTAREA UNUI CUVÂNT – CHEIE!

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s