Categorii
Reclama ta Uncategorized

”Librăria de criză” la biblioteca oneșteană

bibliot on 1.jpg

După ce a organizat  mai multe activități culturale deosebite (cu prilejul sărbătoririi Zilei Limbii Române, Caravana ”Serile Filmului Românesc” din Parcul Municipal precum și un concert simfonic în același decor, de care s-au bucurat mai multe sute de melomani), Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” mai vine cu o surpriză pentru oneșteni. Azi, vineri 13 septembrie,  de la ora 14, pe  esplanada acestei instituții  are loc o nouă ediție – a XVIII a- a ”Librăriei de criză”, astfel că oneștenii care doresc să își completeze biblioteca personală au fericitul prilej de a găsi aici cărțile care îi plac.

Menționăm că ”Librăria de criză” este o manifestare de succes a bibliotecii municipale oneștene, aici venind profesori însoțiți de elevi pentru a alege cele mai captivante cărți dar și oneșteni de toate vârstele care  găsesc în bucuria lecturii un mod reconfortant de a-și lărgi universul cunoașterii. ”Marea expoziție în aer liber” din fața Bibliotecii ”Radu Rosetti” este un bun prilej  de a găsi  cărți din diferite  domenii și pentru  tinerii oneșteni care vor pleca să studieze în centrele universitare ale țării. Este de menționat faptul că ediția din acest an a ”Librăriei de criză” (manifestare ce  are loc  în urma donării  a numeroase volume de către cititorii bibliotecii oneștene), se desfășoară sub sloganul ”Un nou stăpân cărților tale,  o nouă carte în biblioteca ta!” .    Ion Moraru

bibliot on 2.JPG

”AMPRENTA  DE  ONEȘTI” – SITE  CARE A INTRAT ÎN  MASS – MEDIA  BĂCĂUANĂ ÎN ZIUA DE 29 NOIEMBRIE 2018 –  A TRECUT   CU BRIO  DE  200  DE  ARTICOLE, CE AU APĂRUT AICI. LA ACEST PRAG  SITE-UL  S-A ÎMBOGĂȚIT  CU  O NOUĂ PAGINĂ DE FACEBOOK (Amprenta De Onești) , ”A CÂȘTIGAT”  UN COLABORATOR NOU (PE  PUBLICISTUL  DIN BUHUȘI  AUREL V. ZGHERAN, AUTOR  AL  UNOR  ARTICOLE  DEOSEBITE) ȘI … VINE CU O  NOUTATE: PREZENTAREA  ÎN  FIECARE MARȚI  A  REZULTATELOR  DIN  LIGA  A  IV A LA FOTBAL  – SERIA  VALEA TROTUȘULUI.

  CU CELE MAI  SINCERE  GÂNDURI  DE PREȚUIRE MULȚUMIM TUTUROR  CITITORILOR ”AMPRENTEI  DE ONEȘTI”  PENTRU  BUCURIA  DE A FI ALĂTURI!        

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s