Categorii
Diverse Uncategorized

Schimbări mari, cu pași mici la SC Domeniul Public și Privat SA Onești

onesti-696x432

În ziua de 20 aprilie a încetat mandatul de director executiv al inginerului Ioan Paris, care a condus –de la înființarea ei din anul 2010 – societatea comercială Domeniul Public și Privat (DPP) SA Onești. Deși acest lucru ar putea fi privit sub aspectul că nu pare a fi cu nimic deosebit, încetarea mandatului directorului executiv al SC DPP SA, ing. Ioan Paris, este de subliniat un fapt: la 1 martie Consiliul Local Onești, ca acționar unic al firmei menționate, a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea a trei posturi de administratori în cadrul Consiliului de Administrație al SC DPP SA.

În ziua de 19 martie a fost anunțat rezultatul selecției dosarelor candidaților înscriși, fiind admiși pentru selecția finală Valentin Iulian Blidaru, Robert Ionuț Chiriac, Dorin Octavian Drăgoi, Florin Pavăl și… Ioan Paris.

În baza unui interviu ”pe lista scurtă” a ocupării celor trei posturi de administratori în cadrul Consiliului de Administrație al SC DPP SA au rămas Valentin Iulian Blidaru, Robert Ionuț Chiriac și Ioan Paris. Odată cu desemnarea acestora în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la SC DPP (care a avut loc în ziua de 15 aprilie), a fost luată hotărârea ca președintele Consiliului de Administrație al SC DPP Valentin Iulian Blidaru (în foto) să devină și director executiv interimar al firmei menționate. Referitor la candidatura sa pentru un post de administrator în Consiliul de Administrație al SC DPP SA Onești ing. Ioan Paris, a cărui mandat de director executiv al acestei firme a încetat zilele trecute, ne-a declarat:

”Eu nu o să mai am o activitate de execuție, nu voi mai fi pe teren. Consiliul de Administrație se întâlnește în ședință și la două luni! Împlinesc 65 de ani și de – acum e rândul celor mai tineri!” Ing. Ioan Paris a menționat că ”după Sărbătorile de Paști la SC Domeniul Public și Privat Onești se vor declanșa procedurile de organizare a unui concurs pentru funcția de director executiv și m-am hotărât să nu particip la acesta!”

S C Domeniul Public și Privat, firmă ce are ca unic acționar Primăria Onești, este cea care se ocupă de întreținerea drumurilor și a trotuarelor, de executarea lucrărilor la asfaltarea drumurilor, întreținerea spațiilor verzi și a mobilierului stradal din localitate precum și de alte lucrări în municipiul de pe Trotuș.

Publicitate

3 răspunsuri la “Schimbări mari, cu pași mici la SC Domeniul Public și Privat SA Onești”

Daniel Cioc:Promisiunile celor din conducerea dpp ar trebuie sa fie concretizate, căci pana acum nu au dat dovada de seriozitate în ceea ce privește rezolvarea problemelor cetatenilor, vorbele au rămas vorbe nimic concret, suntem luați de fraieri pe banii nostri!
Ascunde sau raportează acest comentariu

Apreciază

Salutare!
Dacă vreți un raspuns la corectitudine și un adevărat management,este omul cel mai potrivit.Am crezut ca sunt in Romania si el m-a trimis regulamentar in Germania.,,Fără spaga”.
Bravo,cu oameni ca tine poate mai da țara asta înainte!

Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s