Categorii
Evenimente Uncategorized

UDDI, invitat la Concursul Miss & Mister al Colegiului Național ”Grigore Moisil” din Onești

afis mois a.jpg

Azi, vineri 25 octombrie, de la ora 17.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Onești se desfășoară Concursul Miss & Mister  al Colegiului Național ”Grigore Moisil” din Onești. La acest  electrizant  spectacol, ce se bucură de un interes deosebit din partea liceenilor (el ”urmând o frumoasă poveste modernă), după desfășurarea  probelor concursului pe scenă va urca  UDDI, care este prezent pentru prima oară în municipiul Onești.

Având ca ”rampă de lansare” cunoscutul concurs televizat ”X Factor”, UDDI (în foto) a devenit  un nume cunoscut în muzica ușoară românească. Melodiile sale au videoclipuri  de succes, cu zeci de mii de vizionări și… comentarii favorabile! Iată câteva din acestea: ”Ești cel mai tare cântăreț!”, ”încă de la primele secunde ale melodiilor sunt cucerită”, ” sunt piese muzicale  << ce ard>>  în sufletele iubitorilor muzicii”, ”la cât mai multe apariții!”

UDDI a.jpg

Într-un interviu  acordat site-ului ”Infomusic”  Dragoș Udilă (omul din spatele  artistului UDDI) a adresat  îndemnul ”nu mai mergeți să impresionați, mergeți să cuceriți!” ca un sfat  viitorilor concurenți  de la ”X Factor”! Invitat la multe evenimente el a menționat:”Mi-ar plăcea să cânt la Arenele Romane sau la Sala Palatului. În principal nu contează locul ci oamenii; cu cât sunt mai mulți cu atât  vibrează  mai bine cu tine prin muzică!”

Autor al unor melodii deosebite ( între ele ”Adam și Eva”, ”O nouă lume”, ”Hei tu”, ”Ce va urma”, ”Ea vrea”  dar și a unei  splendide  remixări a îndrăgitului cântec  ”Aseară ți-am luat basma!” ), UDDI  – iubitor al diversității – a mai făcut o remarcă în interviul menționat:”Unii indivizi  doar sunt îmbrăcați în oameni! Trebuie să ai curajul să fii diferit în ziua de astăzi!”

Amprenta de Onești

 

 

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s